Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ki csábítja el Amanda Peetet?

2004.03.19. 23:44 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A színész kiszolgáltatott ember: szinte nincs híresség, akit a botrányéhes újságírók ne gyanúsítanának meg partnerével. A hírvadászat legújabb áldozata: A Minden végzet nehéz (Something’s Gotta Give, hazai bemutató: március 25.) két sztárja, Jack Nicholson és Diane Keaton. Az elmúlt hónapkban az újságok folyamatosan róluk cikkeztek, még az is felröppent, hogy Keaton gyereket vár Nicholsontól – ők minél felháborodottabban tiltakoztak, annál erősebb volt körülöttük a gyanakvás.
Filmbeli partnerük, a történet szerint Nicholson ifjú szeretője, Amanda Peet is felháborodott. Csak ő egészen másért. Őt éppen az bántja, hogy kimaradt a hírekből.
– Nem is értem, micsoda szemtlenség ez – adta a sértődötten az idén tizedszer a világ 50 legszebb embere közé szavazott színésznő. – A Minden végzet nehéz-ben én járok Jackkel, mégse olvastam egy kacsát se rólunk. Vagy ha vele nem, legalább Keanu Reeves-szel összeboronálhattak volna, vele is van néhány jelenetem! Igaz, Frances McDormand-dal is, és arról se írt senki, hogy vele akarnék világgá menni… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.