Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Besson és a gyorsaság

2004.04.08. 22:26 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Luc Besson nem tehet róla, de valahogy nem népszerű a francia közlekedési rendőrök körében. A statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy eddig mindhárom Taxi-filmje bemutatója után jelentősen nőtt a közlekedési kihágások száma. A filmben a legvadabb, legőrültebb autós mutatványok is olyan játékosan egyszerűnek tűnnek, hogy mindenki kipróbálja. Azután fizeti a bírságot.
A francia rendőrség tanul a saját kárán. Amikor hírét vették, hogy új Besson film, a Fék nélkül – Michel Vaillant (hazai bemutató: április 8.) főszereplői szintén sebességőrültek, és a film nagyjelenete egy 24 óráig tartó autóversenyen játszódik, felkészültek. A Fék nélkül franciaországi bemutatójának hétvégéjén a nagyobb városokból kivezető szakaszokon és a multiplex mozik környékén háromszoros volt a rendőri jelenlét. És a beszámolók szerint tizennégyszer annyi autóst bírságoltak meg, mint egy átlagos szombat-vasárnap. A bűnlistákon a leggyakoribb vádpont a gyorshajtás illetve a csukott szemmel vezetés volt. A film főhőse ugyanis eltakart szemmel tesz meg egy teljes kört egy versenypályán. Neki sikerül… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!