25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steel Beasts 2 katonáknak

Írta: Lacko

Kiszivárgott némi hír a Steel Beasts folytatásáról. Ez igazán nagy öröm, hiszen sátoros ünnepeken jut csak ki valami a fejlesztőtől, aki - gondolom - minden idejét a programkészítésére fordítja. Tehát három féle verzióban jelenik meg az eddig verhetetlen tankszimulátor. Egy boltban kapható dobozos verzióban (ennek még sajnos nincs megjelenési dátuma). Egy hadseregeknek szóló verzióban (ez 2004 végén jelenik meg és 2000$-t kóstál) illetve egy Pro verzióban, mely majdnem mindent tud, amit a katonai, de nincs benne hálózati támogatás, azaz csak single módban lehet használni.
A Steel Beasts első része is eredetileg katonai célokra készült és csak a "poén" kedvéért került forgalomba, ami minden hard core tankfant iszonyat boldogsággal árasztott el. Azonban - katonai célszoftver lévén - nem is aratott akkora sikert, mint az arcade lövöldözős játékok. Részben ez lehet az oka a kettős kiadásnak, hiszen a dobozos verzióhoz 20$-ért hozzá lehett jutni, ami nem biztos, hogy kellő fedezetet biztosított a fejlesztő életbentartásához.
Így aztán a Steel Beasts is beáll a sorba az Operation Flashpointból fejlesztett VBS után, mely szintén egy játékból készített katonai célszoftver. Érdekesen alakul a világ. Addig persze nincs baj, amíg ebből mi - játékosok - profitálhatunk és a cső innenső odalán foglalhatunk helyet.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Steel Beasts 2

Platform:

Megjelenés: 2002. IV. negyedév

» Tovább a játék adatlapjára

Lacko

Lacko
Még ZX Spectrumon kezdte stratégiai játékokkal. Azóta megkedvelte a taktikai FPS-eket, a point'n'click kalandjátékokat, a gazdasági- és társadalomszimulátorokat. Örök Arma-játékos és tartalomfejlesztő.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!