Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tom Hanks nagy tanítója

2004.04.19. 23:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Hanks a legendás filmkészítőkkel, a Coen testvérekkel összefogva készítette el új filmjét, a Betörő az albérlőm-et (The Ladykillers, hazai bemutató: június 17.), melyben az antik irodalom doktorát alakítja, aki újsághírdetés útján toborozza bandáját, akikkel elköveti az évszázad bűntényét.
Hanks különös, kissé őrült figurát alakít, de nem akar idegen tollakkal ékeskedni. Nemrégiben elismerte, hogy sem ő, sem a furcsa, őrült emberekre egyébként igazán fogékony Coen-fiúk nem találtak ki semmit. Hanks egyszerűen a középiskolai latintanárját játssza.
– A régimódi ruhája, a választékos szavai, az őrült nevetése, még a kegyetlenségre való titkos hajlama is mind a jó öreg latintanáré – nyilatkozta Hanks. – Kár lett volna bármit kieszelni, beleerőltetni ebbe a figurába, az élet mindig nagyobb őrültségeket kínál, mint a legjobb forgatókönyvíró. Nem tudom, él-e, hal-e még az egykori tanárom. Ha látja a filmet, elnézést kérek tőle, hogy felhasználatam. Sőt: azt ajánlom, legyen inkább büszke rá, hogy bevettük a Betörő az albérlőm-be. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.