Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tom Hanks nagy tanítója

2004.04.19. 23:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Hanks a legendás filmkészítőkkel, a Coen testvérekkel összefogva készítette el új filmjét, a Betörő az albérlőm-et (The Ladykillers, hazai bemutató: június 17.), melyben az antik irodalom doktorát alakítja, aki újsághírdetés útján toborozza bandáját, akikkel elköveti az évszázad bűntényét.
Hanks különös, kissé őrült figurát alakít, de nem akar idegen tollakkal ékeskedni. Nemrégiben elismerte, hogy sem ő, sem a furcsa, őrült emberekre egyébként igazán fogékony Coen-fiúk nem találtak ki semmit. Hanks egyszerűen a középiskolai latintanárját játssza.
– A régimódi ruhája, a választékos szavai, az őrült nevetése, még a kegyetlenségre való titkos hajlama is mind a jó öreg latintanáré – nyilatkozta Hanks. – Kár lett volna bármit kieszelni, beleerőltetni ebbe a figurába, az élet mindig nagyobb őrültségeket kínál, mint a legjobb forgatókönyvíró. Nem tudom, él-e, hal-e még az egykori tanárom. Ha látja a filmet, elnézést kérek tőle, hogy felhasználatam. Sőt: azt ajánlom, legyen inkább büszke rá, hogy bevettük a Betörő az albérlőm-be. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.