Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A macskanő mindig talpra esik

2004.04.19. 23:18 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hally Berry a kíséretetek világából a mesehősök birodalmába költözött. A Gothika-ban kísértetekkel társalkodik, innen már csak egy ugrás a következő film: a Macskanő (Catwoman, hazai bemutató: ősszel) főszerepében fekete bőrmaszkban és bőrszíjakban száguld az éjszakai háztetőkön.
A macskaügyességű és cicaszépségű színésznő számára a munka egyáltalán nem veszélytelen: és rég tudni róla, hogy ahol baleset érhet egy színészt, ott őt baleset is éri: a Halj meg máskor forgatásán a szeme sérült meg, a Gothika felvételei közben pedig a karját törte; vagy két hónapig állt is a munka: a misztikus thrillert csak akkor lehetett befejezni, amikor eltávolították a gipszet a színésznő kezéről. Berry ezúttal egy reflektorral ütközött.
– Ezek a balesetek sosem akkor történnek, amikor éppen valami merész kaszkadőrtrükköt csinálok – meséli a színésznő. – egyszerűen csak megtörténnek. Egy éjszakai forgatás során a jelenet után megálltam egy reflektor mellett, és az a fejemre esett. Kórházba vittek, de nem volt rá igazán szükség. A felvételek izgalmas, nehéz részei persze baj nélkül zajlottak le. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.