Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Down In Flames, Modern Naval Battles

2004.04.20. 12:49 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com nem nyugszik. Még meg sem száradt a virtuális tenta a Strategic Command 2 hírén, máris két új játékot jelentettek be. Az egyik a Down In Flames, mely egy taktikai, körökre osztott légiharc szimulátor, a másik pedig a Modern Naval Battles, mely - nevével ellentétben - a II. Világháborús tengeri csatákba kalauzol el bennünket és szintén taktikai szintről vehetnek részt a játékosok a harcban. A név és a játék idejének eltérése abból adódik, hogy az eredeti táblás játék egy fiktív hidegháborús tengeri konfliktusról szólt, amit a Battlefront - profiljának megfelelően - WWII-re változtatott.
Mindkét program az eredeti táblás játékot dolgozza fel, melyet Dan Verssen Games készített. Természetesen mindkettő fel lesz tuningolva olyan feature-ökkel, melyek elengedhetetlenek egy számítógépes játéknál (bonyolultabb számítások, 3D-s grafika stb).
Mindig is kiváncsi voltam egy körökre osztott légiharcra, ráadásul 3D-ben, úgyhogy nagyon várom a Down In Flames-t. Ráadásul a Battlefront-os játékok mindig kifinomult számítási eljárásokat használnak a taktikai harcok végeredményének kiszámítására, ami eléggé megnöveli a játék élvezhetőségét. Reméljük ezúttal is ilyet kapunk majd. ■

Down In Flames
A legutóbbi Down In Flames cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.