Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Russobit-M E3 tervek

2004.04.28. 16:58 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A Russobit-M is bejelentette, miket mutat be az idei Los Angeles-i E3-on.
Kreed: A futurisztikus akciójátékban az emberiség és a Tiglaary-k vívják űrbeli háborújukat. A játékos az Aspero fedélzetén utazik célja felé, mikor a hajó egy űrbeli anomáliába kerül. Innen nincs már visszatérés.
Kreed: Battle for Savitar: Az akciójáték kiegészítője, melyben a Szövetségi hadsereg egy hadnagyát alakítjuk a Plútó kolónián. Minden utánpótlástól elvágva kell itt kitartanunk egy hónapig. Új szörnyek, fegyverek és fejlesztett MI és fizikai modellezés jellemzi majd.
Firestarter: A Firestarter a jövő játékgépe. Sajnos amin a játékos játszott azt megfertőzte egy vírus, így most küzdenie kell a túlélésért és a kijutásért a rendszerből. Az életfenntartó rendszerek csak negyvennyolc órán át bírják...
Golden Land: Egy szerepjáték nem lineáris történettel és igen fejlett rendszerre. A harc körökre osztott benne, az ígért játékidő pedig 100-120 óra.
Golden Land: Cold Heaven: A kiegészítő az alapjáték minden előnyét megtartja (komplex szerepjáték rendszer, körökre osztott harc, nem lineáris történet), de sok új funkcióval bővíti is azt.
Phase: Exodus: A 3D-s RPG-ben a Föld egy lehetséges jövőjébe jutunk, ahol egy katasztrófa szinte mindent elpusztított. A helyszín Nyugat-Szibéria lesz, itt a földmozgások miatt hatalmas árvizek és tornádók tombolnak. A légkörbe jutott kémiai és radioaktív anyagok miatt a népesség is erősen lecsökkent.
Homeplanet: Playing with Fire: Az űrbeli harci játék a Neuro univerzumában játszódik. Clan Troiden-t száműzték szülőbolygójáról a Clouto-ról, így most kénytelen új lakhelyet keresni. A kiegészítő tizennyolc hónappal az alapjáték vége után játszódik, innen folytatódnak majd Clan Troiden kalandjai. Az egyjátékos küldetéssorozat mellett sok bővítés történt a multiplayer részben is.
Neuro: Az FPS a távoli jövőben játszódik, mikor az emberek már felfedezték a hiperhajtóművet és elkezdték benépesíteni a galaxist. A játék főhőse a Földi szövetség egy katonája, különleges ereje révén képes átvenni a látóterében lévő személyek felett az uralmat. A küldetések során ezt maradéktalanul ki is használhatjuk majd, így egész sokféle képen oldhatjuk meg feladatainkat. ■

hozzászólások (4)

[Gareth]
[Gareth] 2002.04.25. 20:29
Hát igen, ezek nagyon nagy nevek is lehetnek akár.
jatfield
jatfield 2002.04.25. 20:33
Ez a GS logó komoly? Gratulálok! :)
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:20
Milyen GS logo?
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:48
Ok. Megtalaltam. Bar oszinten bevallom segitettek. :D
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.