Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Russobit-M E3 tervek

2004.04.28. 16:58 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A Russobit-M is bejelentette, miket mutat be az idei Los Angeles-i E3-on.
Kreed: A futurisztikus akciójátékban az emberiség és a Tiglaary-k vívják űrbeli háborújukat. A játékos az Aspero fedélzetén utazik célja felé, mikor a hajó egy űrbeli anomáliába kerül. Innen nincs már visszatérés.
Kreed: Battle for Savitar: Az akciójáték kiegészítője, melyben a Szövetségi hadsereg egy hadnagyát alakítjuk a Plútó kolónián. Minden utánpótlástól elvágva kell itt kitartanunk egy hónapig. Új szörnyek, fegyverek és fejlesztett MI és fizikai modellezés jellemzi majd.
Firestarter: A Firestarter a jövő játékgépe. Sajnos amin a játékos játszott azt megfertőzte egy vírus, így most küzdenie kell a túlélésért és a kijutásért a rendszerből. Az életfenntartó rendszerek csak negyvennyolc órán át bírják...
Golden Land: Egy szerepjáték nem lineáris történettel és igen fejlett rendszerre. A harc körökre osztott benne, az ígért játékidő pedig 100-120 óra.
Golden Land: Cold Heaven: A kiegészítő az alapjáték minden előnyét megtartja (komplex szerepjáték rendszer, körökre osztott harc, nem lineáris történet), de sok új funkcióval bővíti is azt.
Phase: Exodus: A 3D-s RPG-ben a Föld egy lehetséges jövőjébe jutunk, ahol egy katasztrófa szinte mindent elpusztított. A helyszín Nyugat-Szibéria lesz, itt a földmozgások miatt hatalmas árvizek és tornádók tombolnak. A légkörbe jutott kémiai és radioaktív anyagok miatt a népesség is erősen lecsökkent.
Homeplanet: Playing with Fire: Az űrbeli harci játék a Neuro univerzumában játszódik. Clan Troiden-t száműzték szülőbolygójáról a Clouto-ról, így most kénytelen új lakhelyet keresni. A kiegészítő tizennyolc hónappal az alapjáték vége után játszódik, innen folytatódnak majd Clan Troiden kalandjai. Az egyjátékos küldetéssorozat mellett sok bővítés történt a multiplayer részben is.
Neuro: Az FPS a távoli jövőben játszódik, mikor az emberek már felfedezték a hiperhajtóművet és elkezdték benépesíteni a galaxist. A játék főhőse a Földi szövetség egy katonája, különleges ereje révén képes átvenni a látóterében lévő személyek felett az uralmat. A küldetések során ezt maradéktalanul ki is használhatjuk majd, így egész sokféle képen oldhatjuk meg feladatainkat. ■

hozzászólások (4)

[Gareth]
[Gareth] 2002.04.25. 20:29
Hát igen, ezek nagyon nagy nevek is lehetnek akár.
jatfield
jatfield 2002.04.25. 20:33
Ez a GS logó komoly? Gratulálok! :)
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:20
Milyen GS logo?
Madrac
Madrac 2004.04.28. 18:48
Ok. Megtalaltam. Bar oszinten bevallom segitettek. :D
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.