Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Game Factory E3 line-up

2004.04.28. 17:17 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A Game Factory Interactive is közre adta a játékok listáját, melyekkel megjelenik a neves tengerentúli kiállításon.
Officers: Ez egy 3D-s Második Világháborús RTS lesz, melynek nem lineáris története lehetővé teszi, hogy mind a három oldalt, az oroszokat, a németeket és a Szövetségeseket is győzelemre vezessük. A programban a valós fegyverek, gépek és épületek szerepelnek majd. Lesznek hősök is, akik kezdetben csak egy kisebb csapat parancsnokai, de a játék végére magas rangot is elérhetnek majd. A játékot az ukrán Game Factory Interactive fejleszti.
COPS 2170: Power of Law: A játék egy érdekes ötvözete lesz a körökre osztott cyberpunk szerepjátéknak és a taktikai stratégiának. A játék hősnője Katrin, aki csapata élén küzd a szervezett alvilág ellen. A programot a moszkvai székhelyű MiST land készíti.
ALFA: antiterror: A nem rég bejelentett játékban az orosz terrorista ellenes kommandó az ALFA küldetéseit kell újrajátszani 1983-tól kezdve. Minden feladat valós alapokon nyugszik, soknak csak a közelmúltban oldották fel a titkosítását. A játékban realisztikus környezetben küzdhetünk majd a fejlett fizikai modellezésnek hála. Ezt a játékot is a MiST land fejleszti. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!