Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Mythic E3 lineup

2004.05.06. 16:38 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A Mythic Entertainment is bejelentette az E3-on bemutatásra kerülő játékok listáját, melyek cseppet sem meglepő módon online szerepjátékokból áll. A standon helyet kap a Dark Age of Camelot két készülő kiegészítője a New Frontiers és a Catacombs, valamint itt lesz először bemutatva sci-fi MMORPG-jük az Imperator.
Dark Age of Camelot: New Frontiers: Ez a kiegészítő a Realm vs. Realm harcrendszert fejleszti, a játékosok innentől érezhetik majd igazán a három birodalom harcát. Elfoglalhatjuk az ellenfél erődjeit, földjét vagy csak kisebb összetűzéseket provokálhatunk. Az új rendszernek hála sokkal könnyebb lesz megtalálni az épp folyó harcokat is. A kiegészítő ingyenesen letölthető lesz minden játékosnak.
Dark Age of Camelot: Catacombs: Ez a megvásárolható kiegészítő a játékosokat a népük történeteiben szereplő föld alatti városokba viszi majd el. Sok izgalmas feladat várja majd a játékosokat ebben a kiegészítésben. Fejlesztik benne a karakter modelleket is, így sokkal részletesebb lesz az arcmimika is, többféle frizura és tetoválás kerül bele. Minden birodalom kap egy-egy új kasztot is.
Imperator: Az Imperator egy alternatív földi világban játszódik, ahol a Római Birodalom nem bukott meg, elég volt pár apróbb változtatás a történelem folyásába ehhez. Több száz évvel játszódik majd a jövőben az MMORPG, itt már a galaxis sok bolygóján a Birodalom az úr, rengetegféle flóra, fauna, kultúra és klíma teszi egyre nehezebben összefoghatóvá az egyre nagyobb országot. A játékos ebben a világban kezdhet el kalandozni, az ókori Róma sok kulturális és tudományos öröksége fellelhető lesz itt, megmaradnak az építészeti stílusok, a nemesség és a rabszolgaság is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.