Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Mythic E3 lineup

2004.05.06. 16:38 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A Mythic Entertainment is bejelentette az E3-on bemutatásra kerülő játékok listáját, melyek cseppet sem meglepő módon online szerepjátékokból áll. A standon helyet kap a Dark Age of Camelot két készülő kiegészítője a New Frontiers és a Catacombs, valamint itt lesz először bemutatva sci-fi MMORPG-jük az Imperator.
Dark Age of Camelot: New Frontiers: Ez a kiegészítő a Realm vs. Realm harcrendszert fejleszti, a játékosok innentől érezhetik majd igazán a három birodalom harcát. Elfoglalhatjuk az ellenfél erődjeit, földjét vagy csak kisebb összetűzéseket provokálhatunk. Az új rendszernek hála sokkal könnyebb lesz megtalálni az épp folyó harcokat is. A kiegészítő ingyenesen letölthető lesz minden játékosnak.
Dark Age of Camelot: Catacombs: Ez a megvásárolható kiegészítő a játékosokat a népük történeteiben szereplő föld alatti városokba viszi majd el. Sok izgalmas feladat várja majd a játékosokat ebben a kiegészítésben. Fejlesztik benne a karakter modelleket is, így sokkal részletesebb lesz az arcmimika is, többféle frizura és tetoválás kerül bele. Minden birodalom kap egy-egy új kasztot is.
Imperator: Az Imperator egy alternatív földi világban játszódik, ahol a Római Birodalom nem bukott meg, elég volt pár apróbb változtatás a történelem folyásába ehhez. Több száz évvel játszódik majd a jövőben az MMORPG, itt már a galaxis sok bolygóján a Birodalom az úr, rengetegféle flóra, fauna, kultúra és klíma teszi egyre nehezebben összefoghatóvá az egyre nagyobb országot. A játékos ebben a világban kezdhet el kalandozni, az ókori Róma sok kulturális és tudományos öröksége fellelhető lesz itt, megmaradnak az építészeti stílusok, a nemesség és a rabszolgaság is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!