Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Brad Pitt ruhái

2004.05.06. 22:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A jelmeztervezők hálásak lehetnek, hogy a hatalmas költségvetésből, 185 millió dollárból készült szuperprodukció, a Trója (Troy, hazai bemutató: május 13.) egyáltalán alkalmazott ruhásokat. Az antik görögök hatalmas várakat ugyan építettek, de az öltözködéssel nem nagyon törődtek.
– A görögök örökké meztelenek voltak – tartott történelemórát újságíróknak az Achilleuszt játszó Brad Pitt. – Pucéron ettek, sportoltak, harcoltak, imádták a testüket. Úgyhogy logikus volt, hogy a Trójában a színészek is levetkőzzenek néha, nem is tiltakoztam, amikor a rendező erre kért. Azt már csak utólag vettem észre, hogy egyedül nekem adták be ezt a dumát: kizárólag én meztelenkedem a filmben.
A negyvenéves színész azt is elárulta, hogy felesége, az egyébként görög származású Jennifer Aniston egyáltalán nem bánta a tüzes szerelmi jelenetet, amit Pitt a Brizéiszt alakító Rose Byrne-nel vett filmre, de úgy vélte, kicsit azért sok a meztelen jelenetekből. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.