Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Gamebryo-s játékok az E3-on

2004.05.11. 15:09 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

Az NDL több mint egy tucat játékot kíván bemutatni az idei Electronic Entertainment Expo-n, melyek mind az általuk kifejlesztett játékmotort a Gamebryo-t használják. A programokat nem a saját standjukon mutatják majd be, mind az adott kiadónál látható majd.
Playboy: The Mansion: Az ARUSH Entertainment és a Groove Games által kiadott játék egyedi keveréke lesz a gazdasági szimulációnak és a szerepjátéknak. A játék jó példája annak, milyen jól lehet a Gamebryo-t kombinálni más fejlesztésű motorokkal.
Sid Meier's Pirates!: Talán az év legjobban várt játéka Sid Meier készülő játéka, melyben átélhetjük majd a kalózok izgalmas és veszélyes életét. A grafikai megjelenítéshez itt is a Gamebryo szolgál majd.
Empire Earth 2: A Mad Doc Software által fejlesztett és a Vivendi Universal Games által kiadott játék első része már 2001-ben megkapta az év stratégiai játéka címet és a folytatás is erre a babérra tör majd. A második rész az elődjéhez hasonlóan a Gamebryo rendszert használja majd.
Zoo Tycoon 2: A Microsoft standján látható az állatkertes játék folytatása, melyet a Fang Games fejleszt.
A Mythic Entertainment azonnal több játékot is bemutat, melyek a Gamebryo felhasználásával készültek. Ott a Dark Age of Camelot két kiegészítője a Catacombs és a New Frontiers, valamint készülő sci-fi MMORPG-jük az Imperator, melynek egyedi világában az ókori Róma sosem bukott el.
Dragon Empires: A Codemasters MMORPG-je a karakterek és a szörnyek ábrázolásához használja a Gamebryo rendszert, így lesz igazán élő és részletes a világ. A játék majd az ősszel jelenik meg.
Kohan: Kings of War: A Kohan: Immortal Sovereigns folytatásának gyönyörű 3D-s világáért is ez a motor lesz a felelős. A TimeGate Studios készülő stratégiája rengeteg fejlesztésen esett át, egy még élőbb és részletesebb világ várja majd a játékosokat.
Freedom Force vs. the Third Reich: Az Irrational Games rajzfilm-szerű szuperhősös játéka is a Gamebyro-t használja fel, ez segít abban, hogy a képregények oldalairól megismert hősök szinte ugyanabban a formában köszönjenek vissza a képernyőről. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.