Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

További E3 line-up-ok

2004.05.11. 17:23 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

Az 1C Company több érdekes játékkal is jelentkezik majd a kiállításon a két legfontosabb talán a StarRush és a Vivisector: Beast Inside, de sok más érdekességet is tartogatnak: A.I.M, Ascension to the Throne, Axle Rage (PS2-re is), BorderZone, Brigade E5: New Jagged Union, Captain Blood, Cuban Missile Crisis, Desert Law, Parkan II, PT Boats: Knights of the Sea, Rig'n'Roll, Space Rangers 2: Dominators, Sphere, Stalingrad, Star Wolves, Swashbucklers: Legacy of Drake, World War I, XIII Century: Sword and Honor, és You Are Empty.
Az The Adventure Company négy játékkal jelentkezik csak a kiállításon, de mind a négy érdekes és újszerű játéknak tűnik: Aura: Fate of the Ages, Dark Fall: Lights Out, Atlantis Evolution, Missing.
Az Atari standján csak három PC-s játék kap idén helyet, ezek a Driv3r, a RollerCoaster Tycoon 3 és a Shadow Ops: Red Mercury, melyek mind remek programnak ígérkeznek.
A DreamCatcher Games idén is csak PC-s játékokat visz az E3-ra szám szerint négyet: Dungeon Lords, SuperPower 2, Besieger, Cold War.
Az Eidos-nál csak két játék ismert eddig a ShellShock: Nam '67 és a Thief: Deadly Shadows, de a helyszínen jelentik majd be a Dynamics legújabb fejlesztését is.
Négy programot mutat majd be az NCSoft, az Auto Assault-ot, a City of Heroes készülő kiegészítőjét a City of Villains-t, a kiállítás ideje alatt kipróbálható online akció-RPGjüket a Guild Wars, A Lineage II-t és a Tabula Rasa-t. ■

hozzászólások (1)

tothbakter
tothbakter 2005.05.29. 17:38
az Aura: Fate of the Ages címü játék állandóan kilép winxp alatt . win98 alatt pedig jól megy ugyanazon a gépen . mi lehet a baj ?
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.