Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sherlock Holmes játék

2004.05.13. 10:35 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Digital Jesters bejelentette az E3-on legújabb kalandjátékát az Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring-et. A 2004 szeptember 3-án megjelenő játék több mint száz évvel visz bennünket a múltba, egészen 1897 májusáig, mikor is Sherlock Holmes és állandó társa Dr Watson megérkeznek a Sherringford Hall-i ünnepségekre. Az est házigazdája Sir Melvyn Bromsby, akinek nagy építési vállalata van és állítólag épp most kötött meg egy komoly szerződést. A gyáros épp csak köszöntené az egybegyűlteket, mikor egy vörös folt jelenik meg a öltönyén a szíve felett, majd összeesik. Holmes természetesen nem akar várni a nyomozás megkezdésével addig, míg kiérnek a rendőrök.
A játék története nem egy eredeti Sherlock Holmes-en alakul, de azok felhasználásával készült, így a rajongók egy remek, eddig ismeretlen történetet ismerhetnek meg. A nyomozást Holmes-t és segítőjét Dr Watson-t irányítva kell majd végezni egy grafikailag gyönyörűen megalkotott környezetben. Rengeteg apró információt gyűjthetünk majd össze a jelenlevőkről és kapcsolataikról, ezek szinte mind hasznosak lesznek a rejtély megoldásában. A játék zenei háttere Nicolo Paganini és Felix Mendelssohn munkáiból lesz összeválogatva, így ezzel is igazodik majd a kor hangulatához. Minden szakasz végén mini-játékok lesznek, melyek segítik rendszerezni az eddig megszerzett információkat. A programot 2004 szeptember 3-án adják majd ki és előre láthatólag 30 fontba kerül majd. ■

előző
következő
Sherlock Holmes játék
Sherlock Holmes játékSherlock Holmes játékSherlock Holmes játékSherlock Holmes játékSherlock Holmes játék
Sherlock Holmes: The Silver Earring
A legutóbbi Sherlock Holmes: The Silver Earring cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.