Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Missing E3 infók

2004.05.14. 12:17 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

2004 nyarán jelenik majd meg a The Adventure Company legújabb kalandjátéka a Missing. A programban egy újságíró szerepét kapjuk, aki egy vérszomjas gyilkos és bandájának eltűnési ügyében nyomoz. Segítségként egy CD-t tud felhasználni, melyet a szerkesztőség kapott postán és a kihallgatás egyes részleteit tartalmazza. A lemez nem csak segítség, hanem egy játék része is, melyet a Phoenix néven ismert mániákus gyilkossal kell lejátszani.
A játék érdekes keveréke lesz az online és offline játékmenetnek, több mint háromszáz valós és szimulált weboldalon kell majd információ után kutatnunk. Több mint száz logikai feladvány várja a játékosokat és email-okat is kapunk majd kitalált személyektől, sőt magától a Phoenix-től is. Több mint 45 perc videóanyagot vesznek fel profi színészek szereplésével. A program először csak Észak-Amerikában lesz elérhető, de a sikertől függően elképzelhető, hogy Európába is kiadják majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!