Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Trója és Cannes

2004.05.13. 16:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A mozivilág a következő tíz napban egy francia kisváros körül forog. Pedro Almodóvár filmjével megkezdődött az 57-ik Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az idén 56 filmet vetítenek itt, ebből 46 premier, amit 3562 benevezett alkotás közül választottak ki az előzsűri tagjai.
A fesztivál legjobban várt eseménye azonban versenyen kívül zajlik. Itt kerül sor ugyanis a 185 millió dolláros költségvetéssel készült, óriásfilm, a Trója (hazai bemutató: május 13) bemutatójára, mely az Íliász nyomán készült, és Brad Pitt alakítja benne Akhilleuszt, a harcos félistent. Az eseményre természetesen a film sztárjai is mind eljöttek a Cote d’Azurre. A nizzai repülőtérről helikopteren érkezett Cannes-ba Brad Pitt, Orlando Bloom, aki egyenesen egy marokkói forgatásról érkezett egyetlen délután kedvéért, Eric Bana, Sean Bean valamint a rendező, Wolfgang Petersen, hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire, és tűrje a közönség rajongását.
A nagy érdeklődés közepette zajló fotózkodás és sajtótájékoztató után a sztárok rögtön Nizzába indultak, hogy részt vegyenek a stábnak rendezett zártkörű partin egy titkos helyen... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.