Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Trója és Cannes

2004.05.13. 16:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A mozivilág a következő tíz napban egy francia kisváros körül forog. Pedro Almodóvár filmjével megkezdődött az 57-ik Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az idén 56 filmet vetítenek itt, ebből 46 premier, amit 3562 benevezett alkotás közül választottak ki az előzsűri tagjai.
A fesztivál legjobban várt eseménye azonban versenyen kívül zajlik. Itt kerül sor ugyanis a 185 millió dolláros költségvetéssel készült, óriásfilm, a Trója (hazai bemutató: május 13) bemutatójára, mely az Íliász nyomán készült, és Brad Pitt alakítja benne Akhilleuszt, a harcos félistent. Az eseményre természetesen a film sztárjai is mind eljöttek a Cote d’Azurre. A nizzai repülőtérről helikopteren érkezett Cannes-ba Brad Pitt, Orlando Bloom, aki egyenesen egy marokkói forgatásról érkezett egyetlen délután kedvéért, Eric Bana, Sean Bean valamint a rendező, Wolfgang Petersen, hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire, és tűrje a közönség rajongását.
A nagy érdeklődés közepette zajló fotózkodás és sajtótájékoztató után a sztárok rögtön Nizzába indultak, hogy részt vegyenek a stábnak rendezett zártkörű partin egy titkos helyen... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.