Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Holnapután a tudósok többet keresnek

2004.05.13. 16:31 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Még a tudósok véleménye is változhat. Kezdetben a tudományos világ meglehetősen ellentétes érzelmekkel viseltetett Roland Emmerich új megafilmje, a Holnapután (The Day After Tomorrow, hazai bemutató: május 27.) ügyében, hiszen annak alaptétele egy meteorológiai szakprobléma: az általános felmelegedés, és az ebből esetleg következő új jégkorszak.
A szakemberek természetesen elégedetlenkednek: hiányolják a filmből a részletek pontosságát, nem hiszik el, hogy – bár a film hőse egy klímakutató – egy film hitelesen ábrázolhatja a tengerszint megemelkedését, a tájfunok kitörését, sok európai város hó alá kerülését. Persze, gyanakvásuk nem a filmen alapul – hiszen azt még nem láthatták.
Ám, ahogy közeledik a premier, és egyre nő a várakozás izgalma, fokozatosan a véleményük is megváltozik: egyre többen jönnek rá, hogy a film – melyet az egész világon sok millió ember lát majd – az ő céljaikat szolgálja.
– Azt nem várhatjuk el egy hollywoodi stúdiótól, hogy a filmje története 10 000 évet fogjon át – nyilatkozta William Patzer, a Nasa óceanográfusa. – Náluk ez két nap alatt zajlik le. Mindegy. A lényeg, hogy az őslénytanász kollégáink mind karriert csináltak a Jurassic Park bemutatója után: fogadnék, hogy a Holnapután-nak köszönhetően jövőre megkétszereződik az állami támogatásunk. Hirtelen mindenki megérti majd, hogy mi a tét. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.