Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Dennis Quaid már ma nemes lélek

2004.05.20. 19:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Dennis Quaid, a Holnapután (The Day After Tomorrow, hazai bemutató: május 27.) című szuperprodukcióban tudóst alakít, aki azonban minden veszéllyel hajlandó dacolni a fia és nemzete érdekében. Nemrégiben az is kiderült, hogy az 50 éves színész az életben is hasonlóan özetlen természet.
Egy nyilatkozatában ugyanis megköszönte Russel Crowe-nak, hogy elcsábította a feleségét. Meg Ryan négy évvel ezelőtt egy forgatáson döntött úgy, hogy a Russel Crowe-val kezdődött viharos románc többet ér, mint az addig harmonikusnak tűnő, tízéves házassága Quaiddel.
Quaid nem szégyellte elárulni, hogy csúnyán megalázva érezte magát eleinte, de már úgy látja, hogy a boldogságát köszönheti Crowe-nak.
– Valószínűleg ő is meglepődik azon, hogy köszönetet mondok neki. De utólag úgy látom, tényleg jót tett velem. Rákényszerített, hogy szembenézzek valamivel, ami nélküle is megvolt: egy rossz kapcsolatot próbáltunk jónak látni.
A Holnapután-ban elvált felesége kérésre indul felnőtt fia megmentésére, az egész északi féltekét lefagyasztó új jégkorszakban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.