Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino kedvence

2004.05.28. 12:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Maggie Cheung-et Quentin Tarantino a múlt vasárnap záruló Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a világ egyik legtehetségesebb színésznőjének nevezte. És mellékesen átnyújtotta neki a legjobb színésznőnek járó díjat. Maggie azonban csak egészen rövid ideig volt meghatva, az esti sajtótájékoztatón már kissé cinikusan nyilatkozott a megtiszteltetésről.
– Azért ne ájuljanak már el! – szólt rá az újságírókra. – Tizenhatévesen lettem modell, tizennyolc voltam, amikor először álltam kamera elé. Most negyven vagyok. Épp itt volt az ideje, hogy egy férfi ne csak azt mondogassa nekem, milyen szép vagyok, hanem tehetségesnek is nevezzen!
Az angliában nevelkedett kínai színésznőt persze elég sokan tarthatják tehetségesnek, hiszen sokat forgat, művészek és kommerszek, európaiak és hongkongiak egyaránt hívják a filmjeikbe.
– Az utóbbi években alegnagyobb élmény a Hős (Hero, már a mozikban) forgatása volt számomra – nyilatkozta. – Ilyesmiért érdemes színészkedni. Azt hiszem, a kosztümös, harcolós, látványos filmeket mindennél jobban szeretem. Kíváncsi vagyok, azt Tarantino látta-e! Nagyon várom már, hogy forgassunk a Hős-ből egy folytatást. Hátha Tarantino rendezné! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.