Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino kedvence

2004.05.28. 12:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Maggie Cheung-et Quentin Tarantino a múlt vasárnap záruló Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a világ egyik legtehetségesebb színésznőjének nevezte. És mellékesen átnyújtotta neki a legjobb színésznőnek járó díjat. Maggie azonban csak egészen rövid ideig volt meghatva, az esti sajtótájékoztatón már kissé cinikusan nyilatkozott a megtiszteltetésről.
– Azért ne ájuljanak már el! – szólt rá az újságírókra. – Tizenhatévesen lettem modell, tizennyolc voltam, amikor először álltam kamera elé. Most negyven vagyok. Épp itt volt az ideje, hogy egy férfi ne csak azt mondogassa nekem, milyen szép vagyok, hanem tehetségesnek is nevezzen!
Az angliában nevelkedett kínai színésznőt persze elég sokan tarthatják tehetségesnek, hiszen sokat forgat, művészek és kommerszek, európaiak és hongkongiak egyaránt hívják a filmjeikbe.
– Az utóbbi években alegnagyobb élmény a Hős (Hero, már a mozikban) forgatása volt számomra – nyilatkozta. – Ilyesmiért érdemes színészkedni. Azt hiszem, a kosztümös, harcolós, látványos filmeket mindennél jobban szeretem. Kíváncsi vagyok, azt Tarantino látta-e! Nagyon várom már, hogy forgassunk a Hős-ből egy folytatást. Hátha Tarantino rendezné! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!