Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Johnny Depp és a kukorica

2004.05.28. 12:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Johnny Depp híres róla, hogy aggályosan választja ki következő filmjeit, a legkisebb részletre is ügyel: A Karib-tenger kalózai második részét például csak azzal a feltétellel vállalta el, hogy szerepet ajánlanak benne Keith Richards-nak, a Rolling Stones gitárosának: a fáradhatatlan rocker Depp apját fogja játszani majd.
Azért Depp ébersége is kihagy néha: A titkos ablak (Secret Window, hazai bemutató: június 3.), a Stephen King novellájából készült kamara thriller annyira elbűvölte, hogy azonnal igent mondott a felkérésre. Csak arra nem figyelt, hogy a történet szempontjából milyen fontos az utolsó jelenet: melynek során a Depp átszott figura végig kukoricát eszik. És a színész allergiás a kukoricára.
– Nem volt mit tenni – panaszkodott útólag a sztár. – A történet miatt tényleg nem lehetett a kukoricát mondjuk almára cserélni. Úgyhogy a próbák során csak mímeltem az evést, de még így is egy napon át kukoricával a számban kellett játsszam: és már az ötödik perctől kezdve viszkettem, és csupa pötty volt a karom. Még szerencse, hogy ez a jelenet a film végén van, ahol már mindenki őrült kicsit: így nem feltűnő, hogy miközben az utolsó mondataimat mondom, már majd kiugrom a bőrömből. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.