Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

A Nocturne-ből TV sorozat készül

2000.12.15. 01:05 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

Úgy nézem, lassan eljutunk oda, hogy nem a filmekből készülnek a játékok, hanem a játékokból a filmek, ugyanis 2001-től sorozat készül a Nocturne-ből. A sorozatot a Collision Entertainment készíti, akik az American McGee's Alice-ból is. Az 1930-as években játszódó sorozat a kormányügynökök munkáját mutatja be, akik természetfeletti jelenségeket vizsgálnak ki.

A forgatókönyvet Brent Friedman-ra bizták, aki társrendező volt a Dark Skies-ban is, és Steve De Jarnett, több Vészhelyzet rész rendezője, kapta meg itt is a rendezői állást. A sorozat egy 2 órás filmmel lesz bevezetve. A játék főbb szereplői megtalálhatók lesznek benne, sőt még egy új szereplő is, egy FBI ügynök, aki egy Spookhouse-nak nevezett kormányszervezet tagja, mely a paranormális jelenségeket vizsgálja országszerte. 2001 februárjában kerül a film a képernyőkre, utána pedig rendszeresen az új részek, bár hogy hazánkba mikor jut el azt nem lehet előre tudni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.