Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Király új kalandja

2004.06.12. 14:02 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Viggo Mortensen majd két évtizede elismert filmszínész, ám az igazi világhírre A Gyűrűk Ura Aragornjaként tett szert. Azóta, hogy a király visszatért, csupán egy filmszerepet vállalt: és a kószához nagyon hasonló figurát játszik: A tűz óceánja (Hidalgo, hazai bemutató: július 8.) embert próbáló forgatásán egy háromezer mérföldes, életveszélyes sivatagi vágta lovasát játszotta el.
A kritikusok szerint ez csak azt bizonyítja, Mortensen milyen erős és kitartó: hiszen A Gyűrűk Ura készítésének megpróbáltatásai után rögtön egy hasonló nagy kalandra vállalkozott. A színész azonban nem érzi úgy, hogy mindez megpróbáltatás lett volna.
– Ezeket a figurákat egyszerű eljátszanom – nyilatkozta. – 11 éves koromig Argentinában éltem állatok között. Imádom a lovakat, a kalandot. Igaz, apámnak csirkefarmja volt, de azért a csirkéknél nagyobb fenevadakkal is bőven találkoztam ott. Hallgatag férfit sem nehéz játszanom, mert tényleg nem szeretek sokat beszélni, társaságban álltalában félrevonulok. Legfeljebb annyit kell színészkednem, ami ezeken kívül kell egy szerephez. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.