Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Király új kalandja

2004.06.12. 14:02 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Viggo Mortensen majd két évtizede elismert filmszínész, ám az igazi világhírre A Gyűrűk Ura Aragornjaként tett szert. Azóta, hogy a király visszatért, csupán egy filmszerepet vállalt: és a kószához nagyon hasonló figurát játszik: A tűz óceánja (Hidalgo, hazai bemutató: július 8.) embert próbáló forgatásán egy háromezer mérföldes, életveszélyes sivatagi vágta lovasát játszotta el.
A kritikusok szerint ez csak azt bizonyítja, Mortensen milyen erős és kitartó: hiszen A Gyűrűk Ura készítésének megpróbáltatásai után rögtön egy hasonló nagy kalandra vállalkozott. A színész azonban nem érzi úgy, hogy mindez megpróbáltatás lett volna.
– Ezeket a figurákat egyszerű eljátszanom – nyilatkozta. – 11 éves koromig Argentinában éltem állatok között. Imádom a lovakat, a kalandot. Igaz, apámnak csirkefarmja volt, de azért a csirkéknél nagyobb fenevadakkal is bőven találkoztam ott. Hallgatag férfit sem nehéz játszanom, mert tényleg nem szeretek sokat beszélni, társaságban álltalában félrevonulok. Legfeljebb annyit kell színészkednem, ami ezeken kívül kell egy szerephez. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.