Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

MetaCreations szoftvereket vesz a Corel

2000.04.11. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Corel Corporation a grafikai szoftvereiről ismert MetaCreations három termékcsoportját vásárolta meg, mégpedig a MetaCreations Painter rajzolóprogramot, a Kai's Power Tools és KPT Vector Effects PhotoShop plugineket, valamint a Bryce 3D tájkép generátort. A Corelnek nagy tervei vannak ezekkel a szoftverekkel, melyek egyrészt - a cég vezetőinek nyilatkozata alapján is - jól beleillenek stratégiájukba, saját termékeik közé, másrészt pedig szeretnék elkészíteni ezek újabb verzióit. A fejlesztéshez a MetaCreations programozóit is átvették a Corelhez. A MetaCreations egyébként tavaly decemberben döntött szofvereinek eladásáról, korábbi termékeik helyett ugyanis inkább az e-businessben alkalmazott grafikai megoldások fejlesztésére szeretnének koncentrálni.

Mindemellett a MetaCreations immár a Corellel közösen jelentette be, hogy a Painter 6.0.3-as patch-e hamarosan elkészül, és innen lesz letölthető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.