Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Guinevra korán kezdi

2004.06.18. 18:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Keira Knightley 19 éves és már szupersztár: A Karib-tenger kalózai-ból egyenesen az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) forgatásába csöppent, de már 2006-ig be van táblázva: az egyik legkersettebb színésznő lett belőle. Ő mégsem érzi úgy, hogy túl korán kezdte volna.
Igaz, apja színész, anyja drámíró, és háromévesen kérte meg először szüleit, hogy szerződtessenek neki ügynököt. Kilencévesen kapta meg első szerepét, de akkor szigorú apja még csak annyit engedett meg neki, hogy a nyári szünidőkben vállaljon filmezést. A Star Wars I. részében azonban George Lucas ráoszototta Sabe, Amidala királynő hasonmásának szerepét, a Star Wars bemutatója után megalakult az első Knightley-rajongók klubja, és azóta nincs megállás.
– Egyszer biztosan fogok egyetemre is járni – nyilatkozta a nemrég a legszebb hasú angolnak szavazott színésznő. – De most nem vesztegetem semmi másra az időmet: filmezni akarok, amennyit csak tudok. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.