25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Guinevra korán kezdi

Írta: Dino

Keira Knightley 19 éves és már szupersztár: A Karib-tenger kalózai-ból egyenesen az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) forgatásába csöppent, de már 2006-ig be van táblázva: az egyik legkersettebb színésznő lett belőle. Ő mégsem érzi úgy, hogy túl korán kezdte volna.
Igaz, apja színész, anyja drámíró, és háromévesen kérte meg először szüleit, hogy szerződtessenek neki ügynököt. Kilencévesen kapta meg első szerepét, de akkor szigorú apja még csak annyit engedett meg neki, hogy a nyári szünidőkben vállaljon filmezést. A Star Wars I. részében azonban George Lucas ráoszototta Sabe, Amidala királynő hasonmásának szerepét, a Star Wars bemutatója után megalakult az első Knightley-rajongók klubja, és azóta nincs megállás.
– Egyszer biztosan fogok egyetemre is járni – nyilatkozta a nemrég a legszebb hasú angolnak szavazott színésznő. – De most nem vesztegetem semmi másra az időmet: filmezni akarok, amennyit csak tudok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!