Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Pókember lovagol

2004.06.18. 18:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A kapós színészek egy évben két-három filmet is forgatnak: gyakran ide-oda utazgatnak a különféle helyszínek és figurák között. Tobey Maguire ugyan a Pókember producereinek tiltása ellenére is elvállalta a Vágta című film főszerepét, de szerződésben kötelezte magát, hogy mire a második rész forgatása elkezdődik, újra szuperhősi formában lesz.
A feladatot csak az nehezítette, hogy a Vágtában zsokét játszott, és ehhez nagyon le kellett fogynia. A munka végeztével mindössze hat hét állt rendelkezésére, hogy visszanyerje azokat a méreteit, melyekhez a híres kék-piros jelmezt szabták. Ezalatt 62 kilósról 70 kilóra tornázta fel magát: naponta négy órát edezett, magas fehérje tartalmú étrendet vezetett be, rengeteg tofut, diót és más magvakat evett.
– A lényeg a koncentrálás – összegezte sikeres izmosító kúráját Tobey Maguire. – Akármennyit súlyzózhattam vagy akármilyen fura kajákat ehettem volna, ha nem összpontosítom minden gondolatomat arra, hogy másfél hónap alatt olyan izmos akarok lenni, amilyet pókembertől elvárnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.