Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Joint Operations rekord

2004.07.01. 20:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Joint Operations: Typhoon Rising megdöntotte az FPS-ek eddigi legtöbb egyidejűleg játszó játékos rekordját, mivel egy angliai szerveren 160-an játszottak egyszerre. A nem havidíjas játékok közül ez az egyetlen, mely nagy játékos számot tesz lehetővé egyszerre. Egy átlagos szerveren 150-en játszhatnak egyszerre a nap 24 órájában a 29 pálya bármelyikén. A NovaLogic további rekordokat akar megdönteni a nyár folyamán. ■

Joint Operations: Typhoon Rising
A legutóbbi Joint Operations: Typhoon Rising cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Kalwa
Kalwa 2004.07.02. 19:10
Én ennek nagyon örülök! A játék mp demójával rengeteg nyomtam álltalában 120 fős - ebből csak 3 volt akkor - szerveren és szerintem nagyon jó hangulata van! Egyedül az róható fel neki, bár ez inkább a játékosok hibája, hogy mindenki a helikopterekre pályázik és sokszor állt a harc, mert a jónép a helikopterek "termő" helyén várakozott, hogy mikor esik le egy :D Aztán ha lett persze mindenki elkezdett rohanni, mert ő akarta vezetni a járgányt... :) volt olyan is, aki, ha nem sikerült beszállnia a vezetőfülkébe fogta és felrobbantotta a helikoptert a már benne lévőkkel együtt, mivel nem ő vezethette... na ez pl elég gyakori jelenség volt bár én ezeken jót derültem mindig :)
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.