Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Letölthető a Cserebere offline változata

2004.07.01. 15:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Jójáték.hu site egyik legnészerűbb logikai-ügyességi játéka a Cserebere, mely mostantól internet elérés nélkül is játszható. Az offline változat egy emeltdíjas SMS-ért cserébe tölthető le, és több újdonságot is tartalmaz a netes változathoz képest: három játékmódot, három különböző grafikai készletet, hangokat és az egyéni pontszámok nyilvántartását. A normál módban az online játékmenet szabályai szerint játszhatunk, a táblára fölhelyezett elemeket hármas vagy ennél nagyobb sorokba kell rendeznünk, hogy azok eltűnjenek. A bomba módban lehetőség van az elemek gyors eltüntetésére, ami nagy segítség, ha a felhasználó elakad, esetleg elfogy a rendelkezésre álló játékidő. Rejtvény módban a táblán elhelyezett mezőket kell felszabadítanunk.
A fejlesztők már készítik az újabb letölthető játékokat is: a következő a Zuhatag, majd a Betűvető lesz, majd több pasziánsz játék is elérhető lesz. Mindemellett egy új játék is elérhetővé vált a játékoldalon online játékhoz, a Piramis elnevezésű kártyajáték, a pasziánsz egy változata. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.