Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember Párizsban

2004.07.15. 17:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Pókember, a nyár egyik legnagyobb filmje, végre megérkezett a vén kontinensre. Az elsöprő sikerű amerikai bemutató, a londoni és tokiói premier után múlt csütörtökön Párizsban mutakozott be. A vetítésen és az azt követő partyn nemcsak az alkotók és főszereplők, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Sam Raimi és Avi Arad volt jelen, hanem természtesen eljött tout Paris: aki csak számít a francia showbiznisz és kultúra világában, az végigsétált a rajongók sorfala között a vörös szőnyegen.
A Pókember életre keltője, Tobey Maguire a maga laza módján edzőcipőben slattyogott a szuperelegáns nők között. Inkábbb tűnt tinédzsernek, mint filmsztárnak. A sajtótájékoztatón azt azért elárulta, hogy neki is van önérzete. Nemrégiben Jay Leno-tól kapott egy fotót, mely a pókembert ábrázolja, amint Seabiscuiten, vagyis Maguire előző filmje ,a Vágta lován lovagol. Maguire megköszönte az ajándékot, de nem tette ki a falára: a kép egy fiók mélyén várakozik. Hogy mire? Talán a harmadik részre, melyről már az összes főszereplő kijelentette, biztosan újra benne lesz.
– A negyedik részhez egyelőre túl fáradtanak érzem magam – mondta Tobey –, de majd meglátjuk, mekkora gázsit ajánlanak érte. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.