Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember Párizsban

2004.07.15. 17:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Pókember, a nyár egyik legnagyobb filmje, végre megérkezett a vén kontinensre. Az elsöprő sikerű amerikai bemutató, a londoni és tokiói premier után múlt csütörtökön Párizsban mutakozott be. A vetítésen és az azt követő partyn nemcsak az alkotók és főszereplők, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Sam Raimi és Avi Arad volt jelen, hanem természtesen eljött tout Paris: aki csak számít a francia showbiznisz és kultúra világában, az végigsétált a rajongók sorfala között a vörös szőnyegen.
A Pókember életre keltője, Tobey Maguire a maga laza módján edzőcipőben slattyogott a szuperelegáns nők között. Inkábbb tűnt tinédzsernek, mint filmsztárnak. A sajtótájékoztatón azt azért elárulta, hogy neki is van önérzete. Nemrégiben Jay Leno-tól kapott egy fotót, mely a pókembert ábrázolja, amint Seabiscuiten, vagyis Maguire előző filmje ,a Vágta lován lovagol. Maguire megköszönte az ajándékot, de nem tette ki a falára: a kép egy fiók mélyén várakozik. Hogy mire? Talán a harmadik részre, melyről már az összes főszereplő kijelentette, biztosan újra benne lesz.
– A negyedik részhez egyelőre túl fáradtanak érzem magam – mondta Tobey –, de majd meglátjuk, mekkora gázsit ajánlanak érte. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.