Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gody Professional Series 3

2004.07.16. 19:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Gody Professional Series immár a harmadik nagyszabású, nemzetközi LAN eseményét rendezi meg 2004. Július 30. és Augusztus 1. között Szolnokon, ahol ezúttal a szolnoki sportcsarnok ad otthont a 64 csapat részvételével megrendezett hatalmas dzsemborinak.
A versengés az online körökben legnépszerűbb és a világon az alap cybersport játéknak számító Counter-Strike játékkal történik, 5 fős csapatok harcolnak egymás ellen. A verseny díjazása 500.000 HUF pénzdíjakban és sok-sok kisebb, illetve nagyobb tárgynyeremény.
A verseny döntő mérkőzése és az egyenes ági kieséses szakasz vasárnap kerül megrendezésre, ahol a nézők óriás-kivetítőkön és lelátókról követhetik figyelemmel a mérkőzések eseményeit.
A három nap folyamán számos programmal, egy komoly pénzdíjazásos versennyel, teljes online és offline közvetítéssel, szombat esti sörsátoros CSörözéssel, szponzoraink bemutatóival, illetve a magyar Counter-Strike közösség színe-javával találkozhat, aki lelátogat a GPS versenysorozat nyári versenyére. A GPS eddigi állomásain technológiailag is próbáltuk a maximumot nyújtani, de a harmadik rendezvénnyel még magasabbra tesszük a mércét. A User's Team Kft. által biztosított high-end hálózati eszközök és szerverek mellett, egy - saját hálózati mérnökeink által kifejlesztett - "VLAN cycling" technológiát, amellyel 100%-os biztonsággal megakadályozható, hogy a verseny hálózatára kapcsolt számítógépekről vírusok jussanak a hálózat többi gépére, illetve a felhasználók illegális tevékenységeket és támadásokat intézzenek a többi gép és szerver ellen.
Több, mint 400 számítógép, 500 játékos és sok száz néző. A GPS3 lesz kis hazánk eddigi legnagyobb cybersport eseménye. Reményeink szerint ez lesz az a rendezvény, ami belépőt biztosít a GPS Team számára a nemzetközi porondra, amire már most is nagyon jó esélyünk van, hiszen a környező országokból és például Görögországból is sok érdeklődő klán jelezte, hogy szívesen meglátogatná az eseményt. ■

Half-Life: Counter-Strike
A legutóbbi Half-Life: Counter-Strike cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.