Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Julia Stiles az egyetemen

2004.07.22. 23:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Julia Stiles megpróbált közönséges egyetemista lenni. De rájött, hogy feleslegesen próbálkozik. Az alig 23 éves filmcsillag három évvel ezelőtt iratkozott be a neves Columbia Egyetemre, és bár azóta vagy kilenc filmet forgatott, továbbra sem adja fel a tanulmányait. Igaz, a sok hiányzás miatt meglehetősen lassan halad velük.
Stiles, aki az Én és a hercegem (The Prince and Me, hazai bemutató: augusztus 5.) című vígjátékban ártatlan egyetemistát alakít, igazi tanulmányainak megkezdésekor igyekezett beolvadni diáktársai közé.
– Az volt a tervem, hogy úgy teszek, mintha semmiben nem különböznék a többiektől – meséli iskolai tapasztalatait Julia Stiles. – De hamar kiderült, hogy ez lehetetlen. Sokan megbámultak, a menzán autogramot kértek, és a tanáraim gyanakvással fogadtak. Úgyhogy rájöttem, felesleges megpróbálnom letagadni, ki vagyok. Így már jobban el is fogadnak. És néha azért elterelődik rólam a figyelem: ugyanis Anna Paquin is ugyanarra az évfolyamra jár, ahova én. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.