Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Új Logitech termékek

Rengeteg új terméket jelentett be decemberben a Logitech.

2000.12.27. 20:26 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Logitech több új terméket jelentett be a hónap során. Egerek terén két újdonságuk van, mégpedig a hamarosan nálunk is boltokba kerülő iFeel család két optikai egere. Ezek különlegessége, hogy egy beépített motor segítségével remegéssel adhat visszajelzést, például egy ikon vagy menüpont felett. A kisebbik változat az iFeel Mouse, a nagyobbik pedig az iFeel MouseMan, melyek a hasonló nevű hagyományos társaik formáit követik.
Megjelent a legújabb force feedbackes joystick is, a WingMan Strike Force 3D, mely korábbi erővisszahatásos terméküknél 25%-kal kisebb, ráadásul annál több funkciója van. Főbb jellemzői: két nyolcirányú hat-switch, tolóerőszabályzó, elforgatható kar, kilenc programozható gomb, valamint egyedülálló újításként egy egerekéhez hasonló görgőgomb, melyet szintén tetszőlegesen programozhatunk.
Két új kamerát is bejelentettek. A QuickCam Pro 3000 640*480-as felbontású CCD szenzorával a legkülönbözőbb fényviszonyok között is éles, tiszta képet biztosít, ráadásul pedig beépített mikrofont is tartalmaz. Az új szoftver segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatjuk meg másokkal a kamerával készített képeinket és videofelvételeinket. A másik kamera a QuickCam Traveler, mely a PC-től elválasztva is használható, így 240 képet tárolhatunk benne, melyeket egyszerűen visszatölthetünk a számítógépbe.
A legújabb trackball a Cordless TrackMan FX, mely a nemrég magazinunkban is bemutatott Cordless TrackMan Wheel nagytestvére, jóval nagyobb - nem csak hüvelykujjal kezelhető - golyóval, és ugyancsak optikai technológiával. Nevének megfelelően ez is egy drótnélküli eszköz. További kényelmet biztosít az eltávolítható puha csuklótámasz is.
A hangszóró-család is bővül, a legújabb darab a SoundMan Xtrusio DSR-100, egy 100 wattos teljesítményű surround hangszóró-rendszer, alumínium mélysugárzóval. A januártól kapható 4.1-es Xtrusio rendszer digitális hangkártyákhoz is csatlakoztatható, és négycsatornás hangerőszabályzóval rendelkezik. Emellett új még a SoundMan SR-30 (30 watt, 4.1 surround, távirányítóval), S-20 (20 wattos 2.1-es rendszer), valamint az S-4 sztereó hangszórópár. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.