Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Új Logitech termékek

Rengeteg új terméket jelentett be decemberben a Logitech.

2000.12.27. 20:26 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Logitech több új terméket jelentett be a hónap során. Egerek terén két újdonságuk van, mégpedig a hamarosan nálunk is boltokba kerülő iFeel család két optikai egere. Ezek különlegessége, hogy egy beépített motor segítségével remegéssel adhat visszajelzést, például egy ikon vagy menüpont felett. A kisebbik változat az iFeel Mouse, a nagyobbik pedig az iFeel MouseMan, melyek a hasonló nevű hagyományos társaik formáit követik.
Megjelent a legújabb force feedbackes joystick is, a WingMan Strike Force 3D, mely korábbi erővisszahatásos terméküknél 25%-kal kisebb, ráadásul annál több funkciója van. Főbb jellemzői: két nyolcirányú hat-switch, tolóerőszabályzó, elforgatható kar, kilenc programozható gomb, valamint egyedülálló újításként egy egerekéhez hasonló görgőgomb, melyet szintén tetszőlegesen programozhatunk.
Két új kamerát is bejelentettek. A QuickCam Pro 3000 640*480-as felbontású CCD szenzorával a legkülönbözőbb fényviszonyok között is éles, tiszta képet biztosít, ráadásul pedig beépített mikrofont is tartalmaz. Az új szoftver segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatjuk meg másokkal a kamerával készített képeinket és videofelvételeinket. A másik kamera a QuickCam Traveler, mely a PC-től elválasztva is használható, így 240 képet tárolhatunk benne, melyeket egyszerűen visszatölthetünk a számítógépbe.
A legújabb trackball a Cordless TrackMan FX, mely a nemrég magazinunkban is bemutatott Cordless TrackMan Wheel nagytestvére, jóval nagyobb - nem csak hüvelykujjal kezelhető - golyóval, és ugyancsak optikai technológiával. Nevének megfelelően ez is egy drótnélküli eszköz. További kényelmet biztosít az eltávolítható puha csuklótámasz is.
A hangszóró-család is bővül, a legújabb darab a SoundMan Xtrusio DSR-100, egy 100 wattos teljesítményű surround hangszóró-rendszer, alumínium mélysugárzóval. A januártól kapható 4.1-es Xtrusio rendszer digitális hangkártyákhoz is csatlakoztatható, és négycsatornás hangerőszabályzóval rendelkezik. Emellett új még a SoundMan SR-30 (30 watt, 4.1 surround, távirányítóval), S-20 (20 wattos 2.1-es rendszer), valamint az S-4 sztereó hangszórópár. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.