Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Arthur király lovasa

2004.07.30. 10:21 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Keira Knightley-t az isten is filmsztárnak teremtette, 19 éves korára már a csúcsra jutott. A Karib-tenger kalózai után az újabb Bruckheimer-féle akció-szuperprodukcióban is főszerepet kapott, és az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) jelentős részben neki köszönheti a sikerét. A lány itt is harcol, vív, minden kaszkadőrmutatványt megcsinál és közben gyönyörű. Csupán egy hibája van: fél a lovaktól.
– Míg az Arthur király forgatására készültem, alaposan meg kellett izmosodnom, hiszen egy harcos törzs harcos lányát játsszom – mesélte újságíróknak Kerira. – És én mindent szívesen csináltam. Egyedül a lovaktól féltem nagyon. Végül mégis rávettem magam, hogy megpróbáljam, és nagy nehezen megtanultam bánni velük. Forgatás közben azonban kiderült, hogy hiába. Az összes olyan jelenetet, amelyben eredetileg lóháton jelentem volna meg, az utolsó pillanatban átalakítottuk. Én reggel rémülten megérkeztem a forgatási helyszínre, a rendező pedig azt monta: „az éjjel támadt egy ötletem: lovak nélkül csinálod meg a jelenetet”. Úgy tűnik, feleslegesen gyötörtem magam a pacikkal.
Szerencsére egyszer minden tudás hasznosul. A film fényűző londoni premierjén ugyanis lóháton ülő római katonák sorakoztak a vörös szőnyeg két oldalán, a fotósok pedig ragaszkodtak hozzá, hogy Keira egy páncélos ló nyakát átölelve pózoljon nekik. A színésznő egy kicsit habozott, majd – láthatóan óvatosan – odabújt a ló mellé. Úgy, ahogy az egy harcos Guinevertől elvárható. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.