Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Village People

2004.07.30. 10:21 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ki ért egy filmet? Mindenki. Csak mindenki másképp. M. Night Shyamalan új filmje, A falu (The Village, hazai bemutató: szeptember 23.) legalább is ezt bizonyítja. A Hatodik érzék rendezőjének új filmje New York-i premierje után az összes szereplő és a rendező is elmagyarázta a történetet, amiben játszott: és mintha mindannyian egészen másról beszéltek volna!
– Ez az én változatom egy kosztümös romantikus történetre – mondta a rendező, aki a lassú, rémisztő mozik nagymestereként lett világhírű.
– Az elszigeteltség, a magány, a lassan mindent átitató rémület áll a történet középpontjában – vélte Joaquin Phoenix, aki a Jelek után ismét főszerepet kapott Shyamalantól.
– A falun túl az erdőben élnek valakik, akiktől félni kell, de akik a falubeliektől is félnek – magyarázta Sigourney Weaver. – De ez a film sokkal több, mint szimpla ijesztgetés. Bonyolult, sokrétegű történet.
– Fogalmam sincs, miről szól – felelte újságírói kérdésre Adrien Brody. – Csak az biztos, hogy a forgatás idején iszonyú álmaim voltak. És néha azóta is. A frászt hozza majd a nézőkre. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.