Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Star Wars III. rész – megvan a cím!

2004.07.30. 10:22 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlt héten az egész világ a San Diego-i Sci-fi és képregényrajongók nemzetközi konferenciájára figyelt: George Lucas ugyanis itt jelentette be, hogy mi lesz a Star Wars sorozat hatodjára elkészülő III. részének a címe. A kör bezárult: a jövőre, május 19-én a világ mozijaiba kerülő harmadik rész címe a Revenge of the Sith – a magyar fordításban valószínűleg: a Sith bosszúja – lesz.
George Lucas-t hatalmas, vagy tizenöt percen át szűnni nem akaró taps fogadta, amikor a konferencia előadói pulpitusára lépett. – A Star Wars világában az erőnek van világos és sötét oldala is. A Jedik a világos, a Sithek a sötét oldalt képviselik. A Jedi lovagok vagy ezer évvel ezelőtt megsemmisítették ellenfeleiket, de ők rejtekhelyükön csak arra vártak, hogy újra megszerezzék a galaxis feletti hatalmat, és bosszút álljanak a Jediken – magyarázta többezres hallgatóságának a galaxis legnépszerűbb filmjének szerzője. A harmadik részben ők a főszereplők. Szerencsére, mi már tudjuk: a Jedi előbb-utóbb visszatér… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!