Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

S3 profilváltás

2000.04.12. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az S3 profilt váltott, és egy, a VIA-val közösen létrehozott új, grafikus chipek fejlesztésére összpontosító cég létrehozása után mostantól csak az internetes eszközök fejlesztésével foglalkozik. Ebbe a kategóriába sorolja a cég többek között a RIO MP3 játszót, valamint a HomeFree drótnélküli hálózati eszközöket. Céljuk - sajtóközleményük szerint - a "digitális otthon" minél szélesebb körű támogatása. A döntés mellett szólt, hogy a vezetők úgy látták, sokkal jelentősebb mértékű ezen terület fejlődése.

A VIA-val kötött szerződés értelmében az S3 beviszi grafikus chipekkel kapcsolatos fejlesztéseinek minden eredményét a közös vállalkozásba, így a VIA folytathatja az S3 grafikus processzorainak fejlesztését. Az üzlet során 323 millió dollár cserél gazdát. Az S3 a későbbiekben nyereséget kap, ha bizonyos eredmény felett teljesít az új cég. Emellett 3 millió részvényt adnak el a VIA Technologies részére, a megállapodás aláírásakor érvényes áron. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.