Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A dán herceg és a szerelem

2004.08.05. 21:32 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Mi mindenre kell egy rendezőnek gondolnia! Martha Coolidge-nak, az Én és a hercegem (The Prince and Me, hazai bemutató: augusztus 5.) rendezőjének például filmje európai premierje előtt eszébe jutott, hogy megmutatja új romantikus vígjátékát még valakiknek: a főszereplőknek. Mármint a dán királyi családnak. Az Én és a hercegem ugyanis egy amerikai egyetemista lány és az álruhás dán trónörökös alig lehetséges, sok kalanddal teli, mókás és fordulatos szerelmét mutatja be. A királyi családnak nincs saját vetítője: egy koppenhágai mozi kistermét kapták meg, hogy megnézzék „saját” kalandjaikat. II. Margit királynőn és férjén, Henriken kívül a trónörökös, a 36 éves Frederik és öccse, Joachim is részt vett a vetítésten. A helyzet pikantériáját csökkentette (vagy növelte?), hogy a hercegek feleségeiket is hozták. Frederik idén nősült, de Joachim már nagyobbik, ötéves fiát is magával hozhatta.
– Sajnálom, velem nem történtek ilyen érdekes dolgok, mint a filmbéli altergómmal – felelte újságíróknak a moziból kijövet Frederik. – De annak csak örülök, hogy az országomnak jó híre kel a világban: mostantól minden amerikai kamasz azt fogja hinni, hogy a dán hercegek nagyon csinosak, jól csókolnak, és egy lány kedvéért hajlandóak álruhába bújni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!