Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bors lovag

2004.08.05. 21:39 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Arthur király lovagjai között van egy, akiről még senki sem hallott. Úgy hívják, Bors. Ám az őt megformáló színész, Ray Winstone az angolok kedvece: a negyvenhét éves férfi az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) londoni premierjén legalább akkora tapsot és üdvrivalgást kapott, mint az immár igazi világsztárnak számító Keira Knigthley.
Persze Winstone-t nem lehet nem szeretni: Kelet-Londonban, a főváros szegénynegyedében született, volt zöldséges, kamionos, sőt amatőr bokszbajnok is, mielőtt színész lett. Most is az őszintesége, nagy szája és egyenes természete miatt szeretik annyian. Meg azért, mert minden harmadik szava egy „fuck”, és az elegáns Empire moziban, ahol az Arthur király európai premierjét tartották, külön dohányzórészt kellett kialakítani számára: ő ugyanis nem hajlandó másfél órát cigaretta nélkül tölteni.
– Nem vagyok én bonyolult fickó! – mondta a sajtótájékoztatón. – 25 éve élek a feleségemmel, bármit mondanak is rólam, nem iszom, a West Hamnek szurkolok, és utálok külföldre utazni forgatásokra. […] A Bors nevet meg azért szerettem, mert tudom, hogy Magyarországon meg Romániában így hívják a csípőspaprikát, amivel azokat a jó, sűrű leveseket főzik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.