Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember rokonai

2004.08.12. 23:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy rendező sem menekülhet: ha filmet készít, azonnal ostromolni kezdik a színészek, ismerősök és rokonok: mindenki szerepelni akar, még ha egy egészen rövid időre is. Sam Raimi, a Pókember 2 (Spiderman 2, hazai bemutató: augusztus 12.) rendezője nyakas ember, a producerekkel szemben is megvédte színészválasztását, ő ragaszkodott hozzá, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst játszhassák filmje főszerepét – és az idő őt igazolta, a Pókember és második része az egész világon hatalmas siker.
Egyszer azonban Raimi is elgyengült. Így lehetséges, hogy a második részben felbukkan két pufók kisfiú, akik csak egy-egy mondatot mondanak, ám feltűnően hasonlítanak a rendezőre. Weston és Jopaul Epp ugyanis a direktor féltestvérei, és nem a tehetségük, hanem az elszántságuk juttatta őket a stábba.
– Amióta az első Pókember elkészült, annyit voltak nálam a srácok látogatóba, mint előtte egy évtized alatt – mesélte a rendező. – Minden kis infó érdekelte őket, szerintem nálam is jobban ismerik már a forgatás összes részletét, a film minden titkát. És közben folyamatosan könyörögtek, hogy legalább a statiszták között ott lehessenek. Mit tehet egy báty? Enged az öccseinek: még szöveget is írtam nekik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.