Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bruce Willis lánya a vásznon

2004.08.27. 16:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Amikor gyerekei születtek, Bruce Willis megfogadta, hogy nem engedi őket a színészet és a kamera közelébe. Arról, pedig, hogy utódai gyerekszínészek legyenek, végképp nem akart hallani a határozottságáról egyébként jól ismert színész.
Aztán minden egészen másképp lett: Tallulah Belle Willis, a három Willis-csemete legifjabbja először egyéves korában lépett a reflektorfénybe, akkor A skarlát betű-ben az édesenyja, vagyis Demi Moore gyerekét játszotta.
A Bérgyilkos a szomszédom című, nagy sikerű komédiába úgy került bele, hogy egy utcai jelenet forgatásán látogatta meg éppen apját: aki nem tudott ellenáll kislánya könyörgésének, és hozzájárult egy rövid, néma statisztaszerephez.
A Már megint bérgyilkos a szomszédom (The Whole Ten Yards, hazai bemutató: október 14.) hozta a nagy áttörést: az immár tízévesre cseperedett Tallulah itt már több mondatot elmondhat, sőt, a forgatókönyvnek köszönhetően két csúnya szót is kimondhat – Matthew Perry-nek.
– Arra azért még nem vagyok lelkileg felkészülve, hogy közös jelenetem legyen a lányommal – mondta erről Bruce Willis –, mert nem tudnám eldönteni, azt akarjam-e, hogy ő legyen a jobb, vagy az ellenkezőjét? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.