Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pokolfajzat vagy Penge?

2004.09.03. 09:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy filmrendezőnek sokoldalúnak kell lennie. Guillermo Del Toro, akit a második Penge-film sikere tette elismert rendezővé, nemcsak a horrorban jó. Ezt bizonyítja az is, hogy felajánlották neki a Harry Potter és az azkabani fogoly rendezését, ami valószínűleg az egyik legnagyobb elismerés, amit ebben a szakmában, ebben az évtizedben rendező kaphat.
Del Toro azonban hosszú habozás után nemet mondott, és honfitársát, Alfonso Cuaron-t ajánlotta maga helyett; ugyanígy elutasította azt a lehetőséget, hogy a Penge 3. részét, a Trinity-t rendezze. E sok áldozatot egyetlen cél érdekében hozta: egy régi álma, a Pokolfajzat (Hellboy, hazai bemutató: szeptember 16.) elkészítésében reménykedett, és be szerette volna váltani azt a régi ígéretét, melyet Ron Perlman-nak tett: hogy ő játszhatja el a különös, önironikus, nem evilági hős szerepét. Megérte kockáztatni: Alig néhány nappal azután, hogy Del Toro összeszedte bátorságát, és lemondta a Harry Potter-rendezést, a Columbia Stúdió vezetői zöld utat adtak Pokolfajzat-nak. A rendező nem bánta meg, hogy így döntött: már a Pokolfajzat második részének forgatását készíti elő. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.