Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bazi nagy és egész más

2004.09.16. 21:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs nehezebb, mint egy váratlanul világsikert arató első film után elkészíteni a másodikat. Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi író-főszereplője is tudja ezt. És éppen ezért következő filmjében arra törekedett, hogy minden másképp legyen, mint a Bazi nagy…-ban volt. A lényeg persze megmaradt: a Nők transzban (Connie and Carla, hazai bemutató: október 21.) vad vígjáték, sok kedvességgel.
– Az első filmem írásakor minden mondatnak, minden figurának ismertem az eredetijét – nyilatkozta Vardalos. – Én csak új sorrendbe rendeztem őket, meg persze hatalmasra nagyítottam mindent. Másodszor ez már unalmas lett volna, szóval a Nők transzban ennek pont az ellenkezője. Ez a film olyan világba visz, ahol mindent ki kellett találnom, amiből senkit és semmit nem ismerek. Így aztán állati szabadjára engedhettem a fantáziámat. Ezért játszom olyan nőt, aki nőnek öltözött férfiak között nő létére nőnek öltözött férfinak álcázza magát, örökzöld slágereket énekel és gyilkosok elől bujkál. Viszont egy görög sem került bele. Hogy harmadszorra mit csinálhatnék, arról viszont fogalmam sincs... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.