Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az első Alien-trófea

2004.10.08. 18:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Idén két legendás szörny küzd meg a mozikban: két sorozat producerei ravasz ötlettel egyszerre folytatják az Alien-sorozatot (Magyarországon A nyolcadik utas: A Halál) és a Ragadozó (vagyis a Predátor) filmeket. Eddig mindig ember ellen küzdöttek a szörnyek, Sigourney Weaver és Arnold Schwarzenegger próbálta legyőzni a legyőzhetetlent, most azonban a történet ember-figurái csak rémülten figyelik, ahogy a kétféle lény összecsap.
A rajongók azonban nincsenek meglepve. Az Alien vs Predator – A Halál a Ragadozó ellen (AVP, hazai bemutató: október 28.) című sci-fi-nek sokak szerint már 14 éve el kellett volna készülnie. A Predátor második részében ugyanis a nézők megláthatták az űrből jött szörnyek vadászereklyéit: és köztük ott lógott egy, a másik filmből való Alien koponyája.
Stephen Hopkins rendező csak viccnek szánta a képet: így akarta megfricskázni a másik filmet – de a rajongók komolyabban vették az ügyet, mint ő, jelentést tulajdonítottak a plusz díszletelemnek és követelni kezdték a döntő összecsapást. Így lesz egy ártatlan poénból egy nagyköltségvetésű, hátborzongató film. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.