Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A hercegnő dala

2004.10.08. 18:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Julie Andrews, aki énekesnőként legalább olyan sikeres volt, mint színésznőként, 1991-ben súlyos hangszálműtéten esett át, és ezután tíz éven át nem vállalt filmszerepet. 2001-ben Gerry Marshall rendezőnek azonban sikerült meggyőznie, álljon újra a kamerák elé. „A Micsoda nő ifjúsági változatára készülök, de kell bele egy erős, mintaadó anyafigura” – állítólag ezzel győzte meg a direktor a vonakodó színésznőt. Meg azzal, hogy ugyanabban a stúdióban fognak dolgozni, ahol annak idején a Mary Poppins készült.
Gerry Marshall még most, a Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a palotában (The Princess Diaries, hazai bemutató: október 28.) készítése idején is nagy hatással van a színésznőre: most arra sikerült rávennie, hogy énekeljen. Márpedig, amióta a műtét után majdnem megnémult, Julie Andrews nem énekelt. Legalább is nyilvánosan nem.
– Továbbra sem fogok énekelni – jelentette ki a színésznő –, de egyszer azért kivételt tehet az ember. A Your Crowning Glory című dalt tehát felénekelte: méghozzá első nekifutásra. Egyszer sem kellett megismételnie a felvételt.
Igaz, a forgatás közbeni jókedv egyébként is elragadta a 69 éves színésznőt: a matracszörf jelenetben sem engedte, hogy kaszkadőr helyettesítse, maga pattant fel a matracra, és csúszott végig a tróntermen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.