Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Görög Zita a bandafőnök

2004.10.11. 19:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hamarosan hazánkban is bemutatásra kerül Luc Besson nagysikerű Taxi-trilógiájának amerikai változata is, az Amerikai taxi (hazai bemutató: 2004. december 2.), mely a New York-i pizzafutárok és a rendőrök életébe kalauzolja el a nézőket, méghozzá a híres amerikai sárga taxikkal megspékelve. Ebben a kusza világban próbál meg ellavírozni a pizzafutárt alakító Queen Latifah, aki taxisofőr engedélyt szeretne kapni, valamint a kétbalkezes rendőr, akit Jimmy Fallon alakít.
A Luc Besson-producerkedése és felügyelete alatt készült filmben felbukkanó egyre veszélyesebb bankrabló banda feje Vanessa, aki nem csak a “legtutibb” négyfős banda főnöke, hanem a sofőrje is. Vanessa szerepére, a filmkészítők Gisele Bündchen szupermodellt választották, akinek ez az első filmszerepe, ugyanúgy, ahogy a lány magyar hangjául szolgáló Görög Zitának is ez élete első szinkronizálása.
- Nagy örömmel és ugyanakkor félelmekkel telve fogadtam el a felkérést erre a munkára. – nyilatkozta Zita, aki már nem csak a filmvásznon látta a brazil születésű mindössze 25 esztendős topmodellt, hanem már dolgozott is vele együtt New Yorkban.
– „Nagyon rémisztő volt először arra gondolnom, hogy nem csak a képernyőt kell néznem vagy csak olvasnom kell a szöveget, hanem egyszerre kell mindkét dolgot csinálnom, sőt még arra is oda kell figyelnem, hogy szinkronban mondjam a szöveget Gisele-lel. Csondor Kata barátnőm segített a felkészülésben, ő ugyanis már nagyon sok filmet szinkronizált.” A filmben szereplő Vanessa egy kemény, öntudatos csaj, aki – Zita elmondása szerint – nem áll hozzá közel, ugyanis ő nem ennyire kemény lány. „Bár a hangunk eléggé hasonló, semmi másban nem hasonlítunk egymásra”, hacsak azt nem nézzük, hogy mindketten a világot jelentő „modell deszkákon” szerepelnek nap, mint nap és mindketten mindössze 25 esztendősek.
Arra a kérdésre, hogy szívesen szinkronizálna-e még a modell-műsorvezető azt válaszolta, hogy „bár, meg kell tapasztalni ezt a munkát, ami az elején nem ment annyira zökkenőmentesen, de ha ismét kapna egy ilyen felkérést, akkor igen, nagyon szívesen, bár mostanában két filmszerep és több fotózás is vár még rá”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.