Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

II. JETfly Légiharc Kupát

2004.10.12. 23:13 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az idei évben 2004. október 29-30-31-én kerül megrendezésre a II. Magyar Repülőgép-szimulátor Bajnokság, más néven a JETfly Légiharc Kupa. 2003-ban az Ubisoft cég Flanker 2.0 programjára írtuk ki a versenyt, 2004-ben már két kategóriában lehet indulni, a Lock On kategóriájában egy MiG-29-es vadászgéppel vagy az IL-2:Forgotten Battles kategóriájában egy Messerchmitt Bf-109-es vadászgéppel. A cél, minden esetben az ellenfél játékos vadászgépének lelövése lesz. Versenyünkre a nevezéseket 2004. október 1-ig fogadtuk el. A nevezők legtöbbje közép és felsőoktatási intézményekben tanuló diák, de szép számmal neveznek aktív vadászpilóták is. A verseny érdekessége az, hogy életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki nevezhet. Így fordulhat elő, hogy ugyanabban a virtuális térben küzd egymással a 7 éves gyerek és a 40 év feletti MiG-29-es vadászpilóta. A verseny összdíjazása 2004-ben közel 2.000.000,- Ft. (2003-ban 1 mFt. volt). Minden játékos közel húszezer forint értékben kapott ajándékcsomagot. (Mindenki kapott „Virtual Airshow” pólót a szponzorok lógóival, dedikált repülős relikviákat, repülésről szóló CD-ROM lemezeket és videofilmeket).
A verseny fődíja három darab modern, multimédiás számítógép. A győztesek egy évig tiszteletbeli tagjai lesznek valamely magyar repülőszázadnak! Külön díjazásban részesült a torna legjobb és a „fair play” játékosa és a legjobb aktív vadászpilóta is! 2003-ban az I. Magyar Repülőgép-szimulátor Bajnokságot egy kecskeméti aktív (MiG-29-es) vadászpilóta nyerte (Szatmári László főhadnagy). ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.