Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Nyaralás anakondákkal

2004.10.14. 19:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy fiatal színésznő eljátszhatja az Anakonda folytatása, az Anakonda 2. – A véres orchidea (Anacondas, The Blood Orchid, hazai bemutató: november 11.) főszerepét, természetesen biztosan arra gondol: az első rész indította el Jennifer Lopez színésznői karrierjét. Kadee Strickland azonban nemcsak ezért örült, amikor felkérték a folytatásra.
– Amikor azt mondták, hónapokig a Fidzsi szigeteken fogunk forgatni, majd kiugrottam a bőrömből! – meséli az ifjú színésznő. – Azt hittem, olyan lesz az egész, mintha nyaralni mentünk volna. De nem volt olyan. Az még hagyján, hogy a sziget, ahol dolgoztunk hatvan évvel ezelőtt még kizárólag emberevő bennszülöttek éltek, ennél jobban zavart, hogy folyamatosan zuhogott az eső, aztán hirtelen elállt, tíz perc hőség következett, majd újabb hatalmas zuhé. Valószínűleg a rendezőnk szeretett volna olyan kétségbeesésbe hajszolni minket, amilyenben a történet szerint az anakondák elől menekülő expedíció tagjai kerülnek. Végül az egyik hajnalban tíz méter magasról lógattak le egy kábelen. A gyerekkorom óta tartó tériszonyommal senki nem törődött. Szóval, én kicsit másképp emlékszem a Fidzsire, mint a legtöbben, akik ott jártak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.