Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Őrült ötletek tára

2004.10.22. 22:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Danny Leiner rendező az őrült ötleteiről híres. A Hé, haver, hol a kocsim?! után új vígjátékában, a Kalandférgek (Harold & Kumar go to White Castle, hazai bemutató: november 25.) című komédiában is az eszement, szemtelen ötletparádé játssza a főszerepet. Nála minden megtörténhet, de sosem akkor, amikor a néző várná. A rendező állítása szerint minden műfaj közül vígjátékot a legnehezebb rendezni, minden vígjáték közül pedig az idétlen vígjáték a legnagyobb feladat. A direktor nemrégiben elárulta néhány ötletéről, honnan származik.
1. A Kalandférgek egyik jelenetében a két főszereplő marijuanától kótyagos gepárdon lovagol. Ez akkor került be a forgatókönyvbe, amikor Leiner egy kávéházban ülve írogatta új művét: a pincérnő pedig egy nagyon feltűnő, gepárdmintás csizmában hozta ki neki a kávét.
2. Amikor a film két hősének lerobban a kocsija, találkoznak Freddie Kruegerrel, aki már nem rém: megtért, és autószerelő lett – az epizód ihlető forrása a rendező élménye egy autószervizben; ott találkozott egy szerelővel, aki ártatlan arcával ugyan egyáltalán nem hasonlított a híres mozirémre, de a kollégái Freddie Kruegernek gúnyolták.
3. A filmben időről időre felbukkanó, megfékezhetetlenül gonosz extrémsport rajongókat volt a legkönnyebb kitalálnia: őket 12 éves unokaöccséről és annak három osztálytársáról mintázta, akik egy délutánt New York-i lakásában töltöttek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.