Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tom Hanks, a szerephalmozó

2004.10.29. 22:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Győztes csapaton ne változtass! Robert Zemeckis rendező és Tom Hanks ismét összefogott, hogy közösen készítsen filmet. A Forrest Gump és a Számkivetett után egészen új műfajban próbálják ki magukat: különleges technikájú komputeranimációs karácsonyi filmet készítettek. A Polár Expressz (Polar Express, hazai bemutató: december 9.) figuráit színészekről, a színészek mozgásának lefilmezésével készítették és alakították át. Így lehet, hogy az Északi-Sark felé tartó kalandos vonatút történetében Tom Hanks eljátszhatja a kalauz, a főhős kisfiú, a kisfiú apja, egy rejtélyes csavargó és maga Télapó szerepét is – persze a komputerek az arcát és a hangját is alaposan átlakították.
– Sosem tagadtam, hogy csupán önző színész vagyok – válaszolta Tom Hanks, amikor a szerephalmozásról kérdezték. – Bob Zemeckis eredetileg azt ajánlotta, játsszam el a film összes szerepét. De azt nem vállaltam, mert lányok és krampuszok is szerepelnek.
A filmben egyébként Steven Tyler, az Aerosmith frontembere is felbukkan. Az alkotók Marlon Brando-nak is szerepet szántak a filmben, ám a színészóriást halála megakadályozta benne, hogy részt vegyen a forgatáson – végül a neki szánt figurát is Tom Hanks játszotta el. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.