Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vega kalandféreg

2004.11.25. 23:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy forgatáson minden váratlanra fel kell készülni. Kal Penn, a Kalandférgek (Harold and Kumar Goes to White Castle, hazai bemutató: november 25.) egyik főszereplője ugyanis a film utolsó jelenete készítésekor váratlanul bejelentette: nem vállalja. Egy hamburgerezőben kellett volna jó néhány fasírtot megennie, de ő semmiképp sem volt hajlandó végrehajtani az instrukciót.
Addigra lovagolt gepárdon, ugrott le fa tetejéről, dobálták vízzel robogó autóból, ölelgette Freddy Krüegert és harcolt megvadult mosómedvével – mindent könnyedén és lazán. De a hamburgereket nem volt hajlandó befalni: ugyanis, mint akkor kiderült, szigorú vegetáriánus.
Már majdnem úgy nézett ki, hogy elmarad az aznapi forgatás (ami még a nagyköltségvetésű amerikai filmeknél is súlyos bűn), amikor egy technikus vállalta, hogy almából, kukoricából és szójaolajból tökéletes, fasírtnak látszó tárgyat gyúr. Az üzlet megköttetett, a jelenetet leforgatták, látható is a filmben, amint a főszereplő jó étvággyal tömi magába az ételt. Ami nem volt húsos, csak nagyon rossz ízű. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.