Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Scorrupco örült az ördögnek

2004.11.25. 23:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Vannak filmek, amelyet egy színész legjobb tudása szerint csak eljátszik, és néha akad olyan, amelyről úgy érzi: ez olyan, mintha egyenesen neki írták volna.
Az egykori Bond-lány, Isabella Scorrupco sokáit azt hitte, hogy Az ördögűző: a kezdet (Exorcist: The Beginning, hazai bemutató: november 25.) az első kategóriába fog tartozni. Kötelességtudóan megnézte az előző, legendás részeket, megtanulta a szövegét, és várta a forgatást. A helyszínen lassacskán rájött, hogy sokkal többről van szó. Az ördög kísértésével küzdő doktornő, akit átmenetileg át is formál a női testet öltő gonosz, szinte ő maga.
– Renny Harlin, a rendező olyasmiket mutatott meg nekem a szerepben, amiket én észre sem vettem – nyilatkozta. – A segítségével rájöttem, hogy a figura és én köztem mennyi az összefüggés: én is sokat hányódtam az életben, Lengyelországból Svédországba kerültem, onnan Amerikába. Sok megrázó élményen mentem keresztül, sok gonosz erőnek voltam kitéve. Megrázó volt ezeket végiggondolnom, de ezért tudtam eljátszani ezt a nehéz szerepet. És így sokkal jobban örülök neki. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!