Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Scorrupco örült az ördögnek

2004.11.25. 23:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Vannak filmek, amelyet egy színész legjobb tudása szerint csak eljátszik, és néha akad olyan, amelyről úgy érzi: ez olyan, mintha egyenesen neki írták volna.
Az egykori Bond-lány, Isabella Scorrupco sokáit azt hitte, hogy Az ördögűző: a kezdet (Exorcist: The Beginning, hazai bemutató: november 25.) az első kategóriába fog tartozni. Kötelességtudóan megnézte az előző, legendás részeket, megtanulta a szövegét, és várta a forgatást. A helyszínen lassacskán rájött, hogy sokkal többről van szó. Az ördög kísértésével küzdő doktornő, akit átmenetileg át is formál a női testet öltő gonosz, szinte ő maga.
– Renny Harlin, a rendező olyasmiket mutatott meg nekem a szerepben, amiket én észre sem vettem – nyilatkozta. – A segítségével rájöttem, hogy a figura és én köztem mennyi az összefüggés: én is sokat hányódtam az életben, Lengyelországból Svédországba kerültem, onnan Amerikába. Sok megrázó élményen mentem keresztül, sok gonosz erőnek voltam kitéve. Megrázó volt ezeket végiggondolnom, de ezért tudtam eljátszani ezt a nehéz szerepet. És így sokkal jobban örülök neki. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.