Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A nemzet aranyoskája

2004.12.04. 18:04 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Diane Kruger elégedett a karrierjével. A 28 éves német színésznő már elért mindent, amiről valaha álmodott. Sőt, azt mondja, már kicsit többet is. Világ életében balett táncos vagy színésznő szeretett volna lenni. Londonban kezdte táncosnői pályafutását, ám egy sérülés végett vetett a pályájának. Ekkor visszatért Németországba, és modellkedni kezdett.
– Szerettem, hogy fényképeznek, de az igazat megvallva, untam, hogy egyedül vagyok – nyilatkozta a színésznő. – Luc Besson beszélt rá, hogy költözzem Párizsba, és azóta is hálás vagyok neki: ott kaptam az első szerepet és ott mentem férjhez.
A nagy áttörés persze akkor következett, amikor honfitársa, Wolfgang Petersen rábízta Helené szerepét a Trója-ban. És ha egyszer egy üzlet beindul, nincs megállás. A gyönyörű német színésznőt legközelebb Nicolas Cage oldalán láthatjuk A nemzet aranya (National Treasure, hazai bemutató: január 6.) című filmben.
– Micsoda siker! – nevet Kruger. – Kamaszlány koromban mindig az Indiana Jonesban akartam szerepelni. A nemzet aranya épp ilyen típusú film, csak háromszor olyan gyors. Tavaly Brad Pitt-tel volt csókjelenetem, idén Nicolas Cage-dzsel. Akarhat egy lány ennél többet? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!